You, the petitioner
Corona

Antistoffentest na het doormaken van Covid19

4,194 signatures

Natuurlijke immuniteit die gezonde mensen of mensen die corona al hebben gehad opbouwen is vele malen sterker dan het vaccin.

Petition

We

Voormalig coronapatiƫnten

 

establish that:

  • dat het met een antistoffentest mogelijk wordt om de antistoffen die ons lichaam automatisch aanmaakt te meten.

  • dat dit nog niet echt 'leeft' binnen het coronabeleid dat momenteel heel fanatiek wordt uitgevoerd.

  • dat er veel mensen zijn die corona al hebben gehad of (vooral jonge) mensen die om welke reden dan ook geen vaccinatie willen of kunnen nemen, maar wel meer dan genoeg antistoffen hebben.

 

and request

de mogelijkheid te geven een QR-code te krijgen zonder de vaccinatie op basis van een antistoffentest waaruit blijkt dat antistoffen in voldoende mate aanwezig zijn. Dit moet net als de vaccinatie een gratis test zijn die eventueel elk half jaar wordt afgenomen en vaccinatie onnodig maakt.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Tweede Kamer 
Petition desk:
Status:
Withdrawn 
Lead petitioner:
Tom van Gool 

History

Signatures

Updates

Een herstelbewijs na het aantonen van natuurlijke antistoffen wordt ontraden door het OMT. Er is genoeg onderzoek dat laat zien dat natuurlijke immuniteit effectiever is en langer standhoud dan immuniteit na vaccinatie.

Dit is ook bekend bij het OMT. Toch geeft een vaccinatie voor onbepaalde tijd een vrijstelling van maatregelen en is dit na een natuurlijke infectie niet het geval.

+Read more...

Dit is een vreemd besluit dat ingaat tegen de wetenschap.Lees het volledige artikel van Maurice hier: https://www.maurice.nl/2021/11/25/als-beste-beschermd-maar-toch-buitengesloten/?fbclid=IwAR15xxHBMthem8D8OqBCFWbe_Xqa8ybns2GKZsPCsRldPEwIXhbI9RJGU

2021-12-02